Olen Outi, kanssakulkijasi tunnepolulla

Olen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja Pohjois-Pohjanmaalta. Oma asenteeni vaalii kultaista keskitietä ja kuljenkin lempeää hyvinvointipolkua. Työurani olen tehnyt kaupanalalla pääasiassa esimiestehtävissä ja saanut valmentaa vuosien aikana erilaisia ihmisiä muuttuvassa kaupan maailmassa. Työn ohella olen kouluttautunut myös hyvinvointialalle.

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisistä ja tarinoista ihmisten takana, koenkin olevani ihmismielentutkiskelija. Vuosien aikana kohtaamieni, pienten ja suurten haasteiden edessä, olen halunnut ymmärtää enemmän niin omista tunteista, ajatuksista kuin toimintatavoistakin. Minua kiinnostaa tietää mistä saamme merkityksen tunteita ja mikä saa meidät valitsemaan oman polkumme. Jokaisella meillä on oma tarinamme, kannamme mukanamme myös sukupolviemme tarinaa. Laaja opiskelutaustani antaa minulle eväitä auttaa sinua matkallasi. Olen valmistunut ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi (Life Coach Academy) 2019, sekä suorittanut rentoutusohjaajan opinnot, aiempien hierojaopintojeni lisäksi. 

Omassa elämässäni olen kokenut monenlaisia haasteita ja ymmärrän erilaisia elämänvaiheita kipuiluineen. Olen ymmärtänyt rentoutumisen, palauttavan unen sekä  opiskelujeni myötä myös monipuolisen ja säännöllisen ruokavalion merkityksen. Vuosien aikana olen opetellut kuuntelemaan itseäni ja tunteitani enemmän ja ymmärrän selkeämmin kuinka suuri merkitys kokonaisvaltaisella hyvinvoinnilla on ennen kaikkea itsellemme mutta myös ihmisille ympärillämme. Omien kokemusteni myötä uskonkin, että pystyn auttamaan myös sinua. Omaa hyvinvointiani ylläpidän puutarhanhoidolla, luonnossa liikkumisella, unelmoimalla pieniä ja suuria. Saan nautinnon tunnelmallisista maisemista, läheisistä ja tanssiharrastuksesta. Mottoni onkin tarttua hetkeen kiinni ja olla valmis heittäytymään, kun aika on.

Olen valmis kohtaamaan uusia ihmisiä ja tarinoita ja haluan auttaa sinua hyvinvointitavoitteissasi.

KOULUTUKSENI

2022 Positiivisen psykologian perusteet 15 op, Positive Education Oy

2021 Ravitsemustieteiden perusopinnot 25 op, Itä-Suomen yliopisto

2020 Henkilöstöjohtamisen ja työhyvinvoinnin teemaopintoja 10 op, Johtamiskorkeakoulu

2019 Life coach –valmennus, Life Coach Academy
2019 rentoutusohjaajavalmennus, Intraviavalmennus
2018 Kasvatustieteen perusteet 25 op, Tampereen yliopisto
2009 Johtamisen erikoisammattitutkinto
2005 Markkinointiviestinnän ammattitutkinto
2004 Yrittäjävalmennus
2001 Suke-ja intuitiivinen hieronta, Fysioacusa S. Kiiskinen
2001 Koululääketieteen perusteet, Kairon instituutti
1990 Yo-merkonomi

AVAA OVI TUNTEIDESI POLULLE!